Flyttning 24 erbjuder marknadens bästa priser

BOKA FLYTT REDAN IDAG FRÅN 599,-

Flyttning 24 är ett professionellt flyttfirma som växer och expanderar inom flytt branschen runt om Skåne. Flyttning 24 är verksamma i Flyttjänst Malmö, Flyttjänst i Lund, Flyttjänst i Eslöv, Flyttjänst i Kristianstad, Flyttjänst i Helsinborg, Flyttjänst i Hässleholm, Flyttjänst Ystad, Flyttjänst i Trelleborg, Flyttjänst i Velling, Flyttjänst i höör, Flyttjänst i hörby, Flyttjänst i Svedala. Vi sköter flytt och firma flytt så du kan fokusera på annat! Bland våra erbjudande allt ifrån hushållsnära tjänster såsom Kontorsflytt, flyttstädning, hemstädning, Flyttjänster och förvaringstjänster. Flyttning 24 är samarbetar inom Flyttjänster med små och stora företag, bostadsrättsföreningar med flera, men även till den privata sektorn i form av hushållsnära tjänster såsom flyttning, städning osv. Vi har gjort flytt process både billigt och effektivt för våra kunder genom att anpassa digitala verktyg för att kunna ha så lite så möjligt med administrationen så att kostnader för flytten ska sjunka och resultatet blir en effektivt och billigt flytt. Vi lämnar garanti på att varje kunds serviceavtal följs och slutförs enligt avtal.

VÅRA TJÄNSTER

PACKNING

  • 599,-/timme inkl. rutavdrag
  • 2 flyttgubbar      
  •      Packnings material

Flyttning

  • 799,-/timme ink. moms
  • 2 Flyttgubbar                
  • Försäkring                    
  •  Flyttbil 20m3                 
  •   349,-/ extra flyttgubbar                               

STORAGE

 Nunc et augue pulvinar, luctus mi non, sagittis odio. non sodales orci malesu da vel. Aliquam posuere mi eros. at centum elit feugiat vel.

Vi är experter inom flytt

Flytt hjälp

Vi erbjuder flytt tjänster utifrån dina behov. Våra priser börjar från 699,- inkl. moms.

Facetime besiktning

Till skillnad från våra konkurrenter inom flytt branschen, erbjuder vi gratis facetime besiktning där en av våra experter kan tipsa om hur ni förbereder er inför flytt. Vidare får vi exakt reda på hur många flyttlådor ni kommer att behöva plus hur stor bil ni kommer till att behöva.

Pakning service

Våra medarbetare är experter inom det. Låt oss packa så du kan fokusera på annat viktigt under flytt.

Företag vi samarbetar med