FLYTTNING 24

| ALLT INOM FLYTT & TRANSPORT |

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför är vår ambition är att ligga i framkant när det gäller arbetsmiljö- och personalfrågor. Därför ser vi till exempel alltid till att de får arbeta två och två, både för trivselns och trygghetens skull.
Vi använder endast miljövänliga produkter och ser det som en självklarhet att vara kontinuerligt uppdaterade på det senaste inom städmedel, teknik och utrustning. FLYTTNING 24 vänder sig till små och stora företag, bostadsrättsföreningar med flera, men även till den privata sektorn i form av hushållsnära tjänster så som kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputs, storstädning osv.
Det ska vara en enkel process för kund att beställa en städtjänst av oss. Då det är våra kunder som utgör basen för vår verksamhet är det viktigt att det blir rätt från början. Vår kvalitetspolicy ansvarar för att du som kund alltid ska känna att du blir bemött på ett tillfredställande sätt samt nöjd med den service vi erbjuder.Genom att skräddarsydda arbetsbeskrivningar eller serviceavtal till varje kund vet våra medarbetare precis vad som ska göras.
Alla som jobbar hos oss på Flyttning24 är en del av ett team. Det bidrar till en rak och bra dialog mellan oss och våra kunder. Vi är måna om att våra städare ska känna engagemang och energi i sitt jobb. Därför har vi fokuserat på att anställa aktiva, engagerade människor. Men också på att varje person ska vara delaktig och känna stolthet över sitt jobb.
Många stannar länge hos oss, vilket är ett tecken på att människor trivs på Flyttning 24. Vi ställer krav, men ger mycket tillbaka i form av vidareutbildning, gemenskap, friskvård och flexibilitet. Vi bryr oss helt enkelt om våra medarbetare.

Recensioner & omdömen från våra kunder

Superbra
Duktiga och trevliga killer
Leveransen var perfekt och inga konstigheter.
Starkt Rekommenderat
Eva & David
Köpte flytthjälp och resultatet blev underbart. Det hade nog behövt att ringa hela min vänlista för att kunna få det gjort om det inte var för flyttning24. Noggranna & effektiva killer
Elisa R
Extremt flexible och snabba. Fick avbokat av en annan firma just under flyttdagen men tack vare flyttning24 så kunde flyttning ändå ske som planerat. Stort Tack grabbar
rekommenderas
Daniel
Designer